Про медичне забезпечення Чорнобильців

22.02.2017 00:00

         Управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської РДА є розпорядником коштів по КПКВК 1513050 «Пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

         З метою забезпечення даної категорії громадян безкоштовними медикаментами, управління просить  аптечні заклади району повідомити чи мають вони можливість забезпечувати медикаментами осіб постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС відповідно до постанови КМУ  від 17 серпня 1998 р. № 1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань» та  згідно  Порядку щодо організації безоплатного забезпечення ліками для амбулаторного лікування та безоплатного і пільгового зубопротезування постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи громадян Чорнобаївського району, затвердженого рішенням Чорнобаївської районної ради №5-10/VII від 31.03.2016.

          Відшкодування видатків з безкоштовного відпуску ліків буде  проводиться у межах визначених обсягів видатків на зазначені цілі та згідно поданих реєстрів.

         Відповідь про можливість забезпечувати медикаментами осіб постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС просимо надати на електронну адресу управління з наступним письмовим підтвердженням.

 

22.02.2017

 

Начальник управління                                               О.Ю. Юрковський