УВАГА !!!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ РАЙОНУ!!!

                 НА ПЕРІОД  КАРАНТИНУ  В УПРАВЛІННІ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ:

   - НАДАЄТЬСЯ ПЕРЕВАГА НАДАННЯ КОНСУЛЬТАЦІЙ В ДИСТАНЦІЙНОМУ РЕЖИМІ (ТЕЛЕФОНОМ ЧИ ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННУ ПОШТУ);

 - ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ ТА ДОНЕСЕННЯ ДОКУМЕНТІВ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ЧЕРЕЗ СКРИНЬКИ ДЛЯ КОРЕСПОНДЕНЦІЇ.  

    ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, ЩО В НИХ ВАМ ОБОВ’ЯЗКОВО ПОТРІБНО ВКАЗУВАТИ  АКТУАЛЬНІ КОНТАКТНІ ДАНІ, ЗА ЯКИМИ ВИ ПЕРЕБУВАЄТЕ НА ПОСТІЙНОМУ ЗВ’ЯЗКУ.

        ЗАПИС НА ПРИЙОМ ТА КОНСУЛЬТАЦІЇ ГРОМАДЯН В УПРАВЛІННІ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ  ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ ЛИШЕ

        ЗА ТЕЛЕФОНАМИ     .2-38-33;   2-25-47; 063 – 238-57-31

       та електронними адресами:          chornobay.upszn@gmail.com                       choupszn@ukr.net                          

 

ТОВ «ПАНСІОНАТ «ІРБІС»

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях», передбачено, що послуги з психологічної реабілітації будуть надаватися шляхом укладання тристороннього договору між управлінням  соціального захисту населення, учасником антитерористичної операції або постраждалим учасником Революції Гідності та суб'єктом, що надає послуги із психологічної реабілітації.  При цьому, де проходити реабілітацію учасник антитерористичної операції та постраждалі учасники Революції Гідності можуть самостійно обирати із затвердженого наказом управління переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності.
Таким чином, Наказом управління соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації від 19.02.2020 року № 15-ОД, Товариство з обмеженою відповідальністю Пансіонат «Ірбіс» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях в Чорнобаївського району.
ТОВ Пансіонат «Ірбіс» знаходиться в Херсонська обл, Скадовський район  м. Скадовськ, вул. Поповича, 1, поштовий індекс: 75700.
Телефони реєстратури:+380970133769, +380509453752
Сайт: skadovsk.info/irbis.html
 З інформацією щодо переліку послуг, із використанням методик, інструментарію, прийомів, та способів виконання визначених ТОВ «ПАНСІОНАТ «ІРБІС» заходів з психологічної реабілітації можна: 

калькул петрик.jpg (237187)
Лист.jpg (233367)
перелік роботи психолога.docx (10487)
 

До уваги аптечних закладів району

Управління соціального захисту населення Чорнобаївської районної державної адміністрації є розпорядником коштів по КПКВК 0813050 «Пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

            З метою забезпечення даної категорії громадян безкоштовними медикаментами, управління просить  аптечні заклади району повідомити чи мають вони можливість забезпечувати медикаментами осіб постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС відповідно до постанови КМУ  від 17 серпня 1998 р. № 1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань» та  згідно  Порядку щодо організації безоплатного забезпечення ліками для амбулаторного лікування та безоплатного і пільгового зубопротезування постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи громадян Чорнобаївського району, затвердженого рішенням Чорнобаївської районної ради №5-10/VII від 31.03.2016.

             Відшкодування видатків з безкоштовного відпуску ліків буде  проводиться у межах визначених обсягів видатків на зазначені цілі та згідно поданих реєстрів.

            Відповідь про можливість забезпечувати медикаментами осіб постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС просимо надати на електронну адресу управління з наступним письмовим підтвердженням.

 

До уваги споживачів, які мають пільги на оплату житлово-комунальних послуг!
 
Звертаємо увагу на зміну порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг.
Починаючи з жовтня 2019 року відповідно до Закону України від 09.11.17 № 2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги» пільга надається у грошовій формі.
Розраховані органами соціального захисту населення суми пільг перераховуватимуться АТ «Ощадбанк» для подальшого проведення ним розрахунків з надавачами послуг за кожного конкретного пільговика (безготівкова форма).
Пільговикам, які подали заяву до органу соціального захисту населення на отримання пільги готівкою, виплата буде здійснюватися у готівковій формі у зазначений у заяві спосіб (банк або пошта).
У зв’язку з цим платіж за послугу нараховується у повному обсязі, без врахування знижки, яка надається пільговику.
У разі отримання готівки пільговик має сплатити спожиті послуги повністю. Інші пільговики сплачують, як і раніше, частину платежу, а суму пільги за них перерахує надавачу послуг АТ «Ощадбанк» (за наявності даних про номер мобільного телефону пільговик отримає інформаційне повідомлення від банку про проведені платежі).
Враховуючи, що відповідний механізм запроваджується в Україні вперше, через неточності в даних з технічних причин можуть бути випадки ненарахування окремим особам суми пільги за жовтень 2019 року. У такому разі рекомендуємо звернутися до органу соціального захисту населення за місцем проживання. Сума пільги у такому випадку за жовтень буде донарахована в наступному місяці

ЗАПРОШУЄМО БАЖАЮЧИХ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ  ТА ПОСТРАЖДАЛИХ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ ОТРИМАТИ ПОСЛУГИ ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ!!!

 

 

    Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної  реабілітації учасників антитерористичної операції», передбачено, що послуги з психологічної реабілітації будуть надаватися шляхом укладання тристороннього договору між управлінням  соціального захисту населення, учасником антитерористичної операції або постраждалим учасником Революції Гідності та суб'єктом, що надає послуги із психологічної реабілітації.

Для отримання психологічної реабілітації учасник антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності потрібно звернутися до управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації за місцем реєстрації з документами:

Заявою, складеною в довільній формі;
Копія паспорта ( ст.1, ст. 2, ст. 11);
Копія ідентифікаційного коду;
Копія посвідчення (УБД);
Копія довідки про безпосередню участь в антитерористичній операції.
При цьому, де проходити реабілітацію учасник антитерористичної операції та постраждалі учасники Революції Гідності можуть самостійно обирати із затвердженого наказом управління переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності.

  Перелік  субєктів надання послуг з психологічної реабілітації

    1. Наказом управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації від 24.05.2018 року № 28-ОД, Товариство з обмеженою відповідальністю  Санаторій «Токарі» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності в Чорнобаївського району.

ТОВ Санаторій «Токарі» знаходиться в Сумській області, м. Лебедин, с. Токарі, вул. Санаторна, 96, поштовий індекс: 42215.

Телефони реєстратури: (05445) 37135; 0503001281

Електронна адреса: stokari@ukr.net

Сайт: www.tokari.com.ua

  

     2.Наказом управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації від 08.08.2018 року № 35-ОД, Приватне акціонерне товариство Санаторій «Мошногір’я» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності в Чорнобаївського району.

ПрАТ Санаторій «Мошногір’я» знаходиться в Черкаській області, с. Будище, вул. Шевченка, 38, поштовий індекс: 19625.

Телефони реєстратури: (0472) 33-55-85; (0472) 33-31-31

Електронна адреса: moshny4@ukr.net

Сайт: www.moshnohirya.ck.ua

 З інформацією щодо переліку послуг, із використанням методик, інструментарію, прийомів, та способів виконання визначених ПрАТ Санаторій «Мошногір’я»  заходів з психологічної реабілітації можна:

Заг. інф. 2.jpg (342822)
Заг.інф 1.jpg (301598)
Інфр. про методику 1.jpg (250408)
Інфр. про методику 2.jpg (263452)
Інфр. про методику 3.jpg (267426)
Інфр. про методику 4.jpg (295646)
Інфр. про методику 5.jpg (194479)

 

            3.Наказом управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації від 28.03.2019 року № 16-ОД Товариство з обмеженою відповідальністю Пансіонат «Ірбіс» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності в Чорнобаївського району.

В Пансіонат «Ірбіс» знаходиться в Херсонська обл, Скадовський район  м. Скадовськ, вул. Поповича, 1, поштовий індекс: 75700.

Телефони реєстратури:+380970133769, +380509453752

Сайт: skadovsk.info/irbis.html

 З інформацією щодо переліку послуг, із використанням методик, інструментарію, прийомів, та способів виконання визначених ТОВ «ПАНСІОНАТ «ІРБІС» заходів з психологічної реабілітації можна ознайомитись: 

Надання послуг Ірбіс2.jpg (121547)
Надання послу Ірбіс.jpg (101929)
ЛИСТ ПСИХОЛОГА.doc (33792) 

            4.Наказом управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації від 20.09.2019 року № 40-ОД, Дочірне підприємство «Південь-Курорт-Сервіс» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності в Чорнобаївського району.

Дочірне підприємство «Південь-Курорт-Сервіс» знаходиться в Одеська обл, Скадовський район  м. Білгород-Дністровський, смт. Сергіївка вул. Гагаріна, 1-А, поштовий індекс: 67780.

Телефони реєстратури:+38050-495-30-01, +38050-148-48-08

Сайт: http://www.pivdenks.com

З інформацією щодо переліку послуг, із використанням методик, інструментарію, прийомів, та способів виконання визначених Дочірним підприємством «Південь-Курорт-Сервіс» заходів з психологічної реабілітації можна: 

1.Скорочена інформація про заклад.pdf (90643)
8. Общие положения та перелік базових послуг.PDF (7808925)
15 Програма ПР затвіердж. голов. лікарем.pdf (2303506)

За додатковою інформацією звертайтеся до:

Управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації кабінет 111, або за телефоном 2-25-47

 

 

Про видачу ( заміну) посвідчень особам, які постраждали  внаслідок Чорнобильської катастрофи

      Інформуємо, що відповідно до пункту 7 постанови Кабінету Міністрів України від 11.07.2018 № 551 «Деякі питання видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та іншим категоріям громадян»  (далі – постанова 551), Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації розпочато заміну посвідчень:

  • особи, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи  (категорія 1);
  • учасника ліквідації  наслідків аварії на  Чорнобильській АЕС (категорія 2 та 3) з числа громадян, які брали участь у ліквідації інших ядерних аварій, у ядерних випробуваннях, військових навчаннях із  застосуванням ядерної зброї, складанні ядерних зарядів та проведенні на них регламентних робіт.

        Повідомляємо, що заміна посвідчення буде здійснюватися відповідно до подання  райдержадміністрацій (міськвиконкомів) за місцем проживання  (реєстрації) особи на підставі  рішення комісії обласної державної адміністрації з питань видачі посвідчень особам,  які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

        Для заміни посвідчення потрібні такі документи:

        1) заява,

        2) копії паспорту та ідентифікаційного коду,

        3) матове фото 3х4 , що відповідає віку громадянина ( громадянки),

        4) оригінал посвідчення, що підлягає заміні.

 

Більш детальну інформацію можна отримати в управлінні з питань праці і соціального захисту населення райдержадміністрації, каб  103, або за телефоном 22547

 

 

 

З

 

Оголошення для осіб з інвалідністю загального захворювання та з дитинства  про необхідність вчасного поновлення довідки форми №070/о

 

Управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації повідомляє, що відповідно до п. 5 Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчими органами міських рад, затвердженого постанови Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 року №187 із змінами, внесеними  згідно з Постаново Міністрів України від 01.03.2017 року № 110, після  закінчення строку дії медичної довідки форми № 070/о, але не рідше ніж один раз на три роки, подається нова медична довідка. У разі неподання такої довідки особа, яка понад три роки перебуває на   обліку   для   забезпечення   санаторно-курортною   путівкою, знімається  з  обліку.
У зв’язку з вищезазначеним просимо осіб з інвалідністю загального захворювання та з дитинства в яких закінчився строк дії медичної довідки форми № 070/о звернутися до управління з питань праці і соціального захисту населення до 01 березня 2019 року з новою медичною довідкою форми 070/о для подальшого перебування на обліку та забезпечення   санаторно-курортною путівкою, за адресою: каб. 111, вулиця Центральна 154, смт. Чорнобай, Черкаської області.
У разі не подання нової довідки до зазначеного терміну в управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації, особи з інвалідністю загального захворювання та з дитинства будуть зняті з обліку.

 

 

 

До уваги  колишніх українських жертв нацистських переслідувань!

Програма медичної допомоги.pdf (2666506)