До уваги осіб з інвалідністю

14.02.2019 16:40

Оголошення для осіб з інвалідністю загального захворювання та з дитинства  про необхідність вчасного поновлення довідки форми №070/о

Управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації повідомляє, що відповідно до п. 5 Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчими органами міських рад, затвердженого постанови Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 року №187 із змінами, внесеними  згідно з Постаново Міністрів України від 01.03.2017 року № 110, після  закінчення строку дії медичної довідки форми № 070/о, але не рідше ніж один раз на три роки, подається нова медична довідка. У разі неподання такої довідки особа, яка понад три роки перебуває на   обліку   для   забезпечення   санаторно-курортною   путівкою, знімається  з  обліку.
У зв’язку з вищезазначеним просимо осіб з інвалідністю загального захворювання та з дитинства в яких закінчився строк дії медичної довідки форми № 070/о звернутися до управління з питань праці і соціального захисту населення до 01 березня 2019 року з новою медичною довідкою форми 070/о для подальшого перебування на обліку та забезпечення   санаторно-курортною путівкою, за адресою: каб. 111, вулиця Центральна 154, смт. Чорнобай, Черкаської області.
У разі не подання нової довідки до зазначеного терміну в управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації, особи з інвалідністю загального захворювання та з дитинства будуть зняті з обліку.