Оголошення

06.11.2017 14:37

ОГОЛОШЕННЯ.

 

Управління з питань праці і соціального захисту населення Чорнобаївської райдержадміністрації пропонує учасникам бойових дій (АТО) отримати наступні послуги:

1.                з професійного навчання в Чорнобаївській  автомобільній школі Товариства сприяння обороні України за професією: водій транспортного засобу категорії «В», «С» і «СЕ». При собі необхідно мати : паспорт (оригінал і копію); посвідчення учасника бойових дій (оригінал і копію); довідку про безпосередню участь в антитерористичній операції (оригінал і копію). Пакет документів подавати до каб. 109 управління з питань праці і соціального захисту населення (приміщення селищної ради).

2.                з санаторно-курортного лікування в санаторіях України протягом листопада-грудня 2017 року. При собі необхідно мати : довідку 070 з лікувальної установи; паспорт (оригінал і копію); посвідчення учасника бойових дій (оригінал і копію); довідку про безпосередню участь в антитерористичній операції (оригінал і копію). Пакет документів подавати до каб. 111 управління з питань праці і соціального захисту населення (приміщення селищної ради).

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 2-25-47.

 

 

Начальник управління                                                                                                                Юрковський О.Ю.